...

I'm so fed up with this shit!

Come clarity.

trött

Igår och idag har jag varit duktig. Vaknat vid 8 båda dagarna. Hur gött som helst, även fast jag är rätt trött. :)

Jaha, vad sker i helgen då?! Mjaa.. Blir nog mys ikväll hoppas jag. Imorgon blir det eventuellt Torgny Melins på harrys. Hoppas Louise följer med bara :) Annars får vi helt enkelt ta en Tvspelsfylla. INTE dumt det heller.

Under jul blir det som vanligt skulle jag tro. Sova hemma natten till julafton, öppna klapparna från mamma och Håkan. (Förhoppningsvis följer jonas med och sover hemma då också (: ) Sen blir det frukost ( varm choklad, tekaka med julskinka) Göra sig iordning. Fika med Ros Marie, Thomas, Robin, Martin och Roy (släkt på Håkans sida) och byta klappar med dem. Sen ner till Säffle, till mormor och morfar. Mat, Kalle Anka, tjat, sen kommer tomten. Så fikar vi efter det. Sen hem och sova :D Mja, så ser familjen Finsberg-Johanssons jul ut :) Var Jonas tar vägen sen när vi åker in tiill stan är inte riktigt klart än. Men får hoppas på att han följer med till mormor en sväng iallafall :)

Igår röjde jag för övrigt ur Jonas skafferi. Slutade med att det blev 5 icakassar som skulle slängas helt plötsligt. Kan INTE förstå meningen med att spara på allt... Antagligen så står det ju där för att det INTE blir uppätet så. Haha. Boys will be boys antar jag :P

Nej, fick iväg. Hejpa.

Linser :)

Jag kan nog säga att det var tur at jag skaffade blogg, för fick ganska snabbt reda på att man fick ettpar finfina färgade linser av företaget www.fargadelinser.com om man var bloggare om man bara nämnde deras namn lite snyggt på sin blogg. Jag har köpt mina svarta crazylenses från detta stället och var väldigt nöjd med dem. Snabb leverans och klara besked. I like it! Lägger även upp en bild på mig med linserna i här :)



                                           


Yes.

Blev inte mycket med att sova tidigt. Och nu är jag för rastlös för att ens tänka på att sova. Jaja. updates följer imorgon :)

                                                                                               
                                                                                               Pinupor är snyggt btw.  


                                                 


Jaha.

Jaha. Nu har man skaffat blogg också. Får se om det blir nåt bra av detta. Vet inte vad jag ska skriva ens men. Jaja, det löser sig nog :)
Idag har jag hur som helst inte gjort så mycket vettigt. Sökte jobb, kollade film med Robert och Karre, åt nachogratäng, åkte ut till mamma och fikade med Robert och Karre och Chino. Sen åkte vi vidare till Långserud för att hämta Karres syster. Och nu sitter jag här vid datorn. Igen. Pratar i fånen med Jonas med :)


Nej, om man skulle dra en film och försöka sova i tid idag kanske... Låter som en fin idé :P

Natta                                                      



                                                              .Min Jonas :)

                                                                   Min Jonas/Brunte :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0